Ön offline van
Vissza

Elindult az Auchan Korzó TikTok csatornája!

AuchanKorzo_banner_TikTok_1024x341px.jpg
Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy elindult az Auchan Korzó legújabb kommunikációs csatornája, így most már a Facebook és Instagram oldalunk mellett a TikTok-on is találkozhatsz velünk. 

Még nem ismered a TikTokot? Íme néhány infó, amit érdemes tudnod róla: több, mint egymilliárd havi aktív felhasználójával a TikTok jelenleg a világ egyik legnépszerűbb és legdinamikusabban fejlődő közösségi médiaalkalmazása. A platformon 15 másodperces videók rögzítésére és megosztására van lehetőség. Elkészítheted és közzé teheted saját kisvideóidat, vagy böngészhetsz mások videói között. Bemutathatod kedvenc táncmozdulataidat, elmesélheted a napod, ráénekelhetsz szívesen hallgatott dalaidra, sőt, akár duettet is készíthetsz a barátaiddal, a tartalomnak csakis a rászánt időd és kreativitásod szab határt.

A TikTok-on másoktól is számos szórakoztató videót találhatsz. Az Auchan Korzó felületén megnézheted reklámfilmjeinket és üzleteink legújabb akcióiról is tájékozódhatsz, ezenkívül népszerű TikTokerekkel is együttműködünk majd, hogy még izgalmasabb tartalmakat készíthessünk Neked!  

Ha még nem vagy fent a TikTokon, ne maradj le, regisztrálj! Van már TikTok profilod? Akkor kövess be minket, az oldalunkat itt találod:  https://www.tiktok.com/@auchankorzo