Ön offline van
Sharenow_banner_960x390px.jpg

Már közösségi autóval is felkeresheted a Budaörsi Auchan Korzót!

Ma még sokaknak álomszerű, hogy olyan világban éljünk, ahol nincs szükség többé saját autóra, hanem egyszerűen csak kiválasztunk egy nekünk tetsző modellt a telefonunk segítségével, néhány kattintással lefoglaljuk, beszállunk, és anélkül jutunk el úticélunkra, hogy saját tulajdonú gépkocsit kellene fenntartanunk, horribilis szerviz- és biztosítási költségeket, autópályadíjat, és drága üzemanyagköltségeket fizetve. Pedig a változás már elindult, ez a környezetkímélő szolgáltatás pedig már nálunk is elérhető!A jövő közlekedési trendje megérkezett

A közösségi autómegosztás új korszakot nyit a közlekedésben. Csökkenti az utakon a zsúfoltságot, a környezetszennyezést, és élhetőbbé teszi a városokat, hiszen egy közösségi autóval akár 4-6 saját tulajdonú gépkocsi is kiváltható. Így kevesebb a forgalmi dugó, és több a szabad parkolóhely. Ugye milyen jól hangzik?

Az Auchan Korzó csapata folyamatosan dolgozik az olyan fenntartható, környezettudatos megoldásokon, amivel kényelmesebbé teheti az Auchan Korzó vásárlóinak mindennapjait. Nemcsak azon vagyunk, hogy a jövőben valamennyi Auchan Korzónk elérhető legyen tömegközlekedéssel is, de együttműködést kötöttünk a SHARE NOW Magyarországgal, így a Budaörsi Auchan Korzót mostantól a SHARE NOW közösségi autóival is felkeresheted!  


Mi az a SHARE NOW?

A SHARE NOW Európa vezető közösségiautó-megosztója. Jelenleg 16 európai városban van jelen közel 11 000 autóval, amelyből 2 900 teljesen elektromos. 4 városban kizárólag elektromos autókat üzemeltet, 10 városban pedig részben elektromos az autóflotta, ezzel a SHARE NOW egyike a legnagyobb elektromos autómegosztóknak. A budapesti székhelyű SHARE NOW Magyarország 2019 április óta 300 - BMW, Mercedes-Benz, MINI, Fiat és smart márkájú - autóból álló flottával áll a fővárosban élők rendelkezésére.Együttműködést kötött az Auchan Korzó és SHARE NOW

Ez a fenntartható közlekedési mód már az Auchan Korzó vásárlói számára is elérhető! Az Auchan Korzó üzemeltetője és a SHARE NOW együttműködésének köszönhetően mostantól saját autó nélkül is könnyedén juthatsz el a Budaörsi Auchan Korzóra, az autómegosztó cég ugyanis a hipermarket parkolóját is felvette a városhatáron kívüli, ún. Külső Zónái közé. Így az autóbérlést a Budaörsi Auchan parkolójából is elindíthatod, vagy le is zárhatod. A SHARE NOW szolgáltatásának köszönhetően az Auchan Korzót három különböző elektromos modellel is megközelítheted, ezek a MINI Cooper SE, a BMW i3, illetve a smart EQ fortwo.

A SHARE NOW legmagasabb igényeket is kielégítő autóival Budapest bármely pontjáról a hét bármely napján felkeresheted a Budaörsi Auchan áruházat, ahol a nagybevásárlás mellett számos üzletet, köztük több ismert világmárkát is megtalálsz. A vásárlás mellett gondoskodhatsz elintéznivalóidról, az ételudvarban pedig ízletes finomságok közül válogathatsz.
A szolgáltatás 2021. április 16-tól egy két hónapos tesztidőszakkal indul, de siker esetén hosszútávon is elérhető lesz, és akár a többi Auchan Korzó vonzáskörzetében is megvalósulhat.

Mit kell tenned?

Ha szeretnéd kipróbálni a közösségi autózás 21.századi élményét, töltsd le a SHARE NOW alkalmazást vagy regisztrálj a SHARE NOW weboldalán, keress egy neked tetsző Mercedest, BMW-t, MINI-t, Fiatot vagy smartot a közeledben, foglald le, szállj be és már indulhatsz is!További információ: https://www.share-now.com/hu/hu/